Многу повеќе од само сајт за четување.

Споделете што имате на ум со останатите корисници четот и пронајдете нови пријатели.

Популарни Групи

Каде што добрите разговори стануваат одлични искуства

Често поставувани прашања

Како да креирате сметка?
Можете да креирате сметка преку регистрација со е-пошта или да се најавите како гостин само со прекар.
Како да ја избришете сметката?
Одете на страницата со поставки и кликнете на копчето за бришење сметка.
Дали постои апликација за мобилен уред и компјутер?
Fun Chat функционира на нова технологија наречена Progressive Web Apps (PWAs), можете да ја инсталирате дирекно од веб пребарувачот во горниот десен кај што се наоѓа "Bookmarks" агол со кликнување на копчето "Install". Апликацијата работи на сите оперативни системи како Android, iOS, Windows, MacOS и Linux. Самата апликација зафаќа многу малку простор на вашиот мобилен уред и компјутер.
Сè уште имам проблеми, со кого да контактирам?
Можете да не контактирате на [email protected], тука сме во секое време да Ви помогнеме.
Како да пријавам некого кој ги злоупотребува правилата?
Кликнете на копчето „Жалби“ во корисничкиот профил, потоа следете ги упатствата на екранот за да поднесете извештај.